torsdag 29. mai 2008

Fri!

Ah, første dag med fri på lenge! Den er tilbragt litt ute i den store digitale verden, litt strikking og litt husrydding (og så skal jeg en tur på jobb fra 16-20 da..). Leter fortsatt etter den store strikkemotivasjonen, men den kommer nok så snart jeg er ferdig med den siste blueberry wafflen.. Den er nesten der! Har planer for mitt nye garn fra 123knit.com, det skal nok bli til noe ribbestrikket fra nøstebarnboka


Ellers så ble jeg ferdig med en undertrøye/ vest fra samme boka for noen uker siden, tok bare litt tid å få satt i knapper og avfotografert den. Rask, morsom å strikke og antageligvis deilig for en liten en i nordnorsk ruskevær ala i dag.

Og så har jeg noe aldeles deilig merinogarn i en gammelrosa/lilla som jeg undres over hva skal bli, nesten like mykt som alpakkagarn er det! Og forberedelsene til forsvaringen av masteroppgaven? Neeeei, hva er det?!? (note to self - neste uke en gang!)

Ønsker alle en riktig fin dag fra et Tromsø badet i... ruskevær!!!

søndag 25. mai 2008

Tapas, rødvin og helg

Da var enda en helg nesten over- den første frihelgen på leeenge! Torsdagen ble tilbragt på "Presis" der vi spiste tapas, drakk rødvin og hadde hyggelig selskap av mine kjære studievenner. Maten der kan vi diskutere lenge, synes det var alt for lite mat til en alt for stiv pris. I tillegg tok det nesten 50 minutter før desserten kom!! Nei, anbefaler heller "ÅpenBar" for tapas, har bedre erfaringer med de. Sigrid var så snill at hun kjørte oss hjem på natta, det satte ihvertfall eg stor pris på! Her er sjåføren og de to i baksetet som skulle samme vei.. Her er første bilde av dokker i bloggen! ;-) Takk for en hyggelig kveld jenter! (og Eldar da!)

Og så er endelig midnattssola tilbake i byen. Dette bildet ble tatt ved slutten av omtalte biltur, hvem blir ikke i godt humør av å ta sånne bilder kl 0217 på natta?
Ellers så har vi vært en tur hjem til våre respektive foreldre i helga - dvs vi har kjørt 400km tilsammen for å treffe dem. I vårt nye vidunder går ihvertfall turen litt mindre smertefullt unna enn det gjorde i den gamle golfen! Jeg har fått hentet bunaden etter Bestemor som jeg skal bruke på avslutninga vår 20.juni. Sjøl om ho ikke er med oss lenger, så skal ho jammen meg få lov til å være med på avslutninga mi allikevel! ;-)
I mårra skal eg til tannlege på mårran og på jobb på ettermiddagen. Kanskje rekker eg å blogge siste strikkeprosjekt som ligger klart også? Ha en riktig fin slutt på søndagen og en fin start på uka, her roper senga nå!

torsdag 22. mai 2008

Tapas og rødvin

I dag skal jeg ut og spise tapas på Presis og drikke masse god rødvin sammen med jentene- vi feirer at masteroppgaven er gone and done. Da passer det fint å ha fri fra jobb i mårra sånn at man kan sove lenge!
Ha en fin torsdag alle sammen! ( Og Kristine - ha en flott middag på Drømmekjøkkenet!:-))

tirsdag 20. mai 2008

Her er den!



100 sider med blod, svette og (nesten) tårer! I går, 190508 kl 1559 trykte eg på "lever inn", og min thesis forsvant avgårde ut i den digitale verden, og forhåpentligvis har den nå havnet hos rette vedkommende. Eg for min del "feiret" dagen med å gå på jobb (*rungendebombenedslag*).. Der skal eg også være i mårra og på torsdag, men skal ha fri på fredag. Da kjører vi hjem til Setermoen og Sjøvegan, skal nemlig hente bunaden min hos sydama (note to self: ringe sydama i mårra!). Under: bilde fra 17.mai-/bursdagsfeiringa mi i år: på kontoret på farmasi sammen med jentan!

Legger med noen bilder av det lille eg har fått gjort de sisten ukene, det er desverre ganske lite.. (men kommer sterkere tilbake ganske snart!) Et par blueberries i skikkelig blåbærfarge er kommet til, og ei undertrøye fra nøstebarnboka. Den skal eg bare skylle opp og sette knapper i, så kommer den!

Har vært så heldig å få en kreativ blogger - award hos Kriiistine (en av mine favorittblogger, har vel vært innom der ca 100 ganger i døgnet den siste tiden, hva gjør man ikke for å slippe å skrive... ;-)), må bare samle meg selv litt og få sendt den videre ganske så straks! Tuuusen takk Kristine, det var veldig hyggelig å få en sånn oppmerksomhet! :-)


Herregud, det er en fantastisk følelse å få livet sitt igjen! :-)

torsdag 15. mai 2008

Det er underlig...

...å vandre hjem sent på kvelden, etter 14 timer på kontoret, og så er det enda sol ute! Hele Tromsdalen var badet i rosaskinn da jeg vandret hjem, det var rent nydelig å se på. Selv om jeg har bodd her i nord i snart 24 år, så er fasinasjonen like stor- midnattssol er bare fantastisk og må oppleves om du ikke har det! (er nok ikke midnattssol så tidlig på året, men kl2230 teller i min bok..)
Nå står det ei skikkelig amerikansk ostekake i ovnen og godgjør seg, den blir årets bursdagskake. Skal være med på universitetet i morgen, selv om det ikke er bursdag før lørdagen, men da får vi frokost og andre kaker servert der. Straks skal også bunaden komme frem og kikkes over, kan nok hende skjorta trenger seg en runde med strykejernet.

Ellers så er det 4 dager igjen til innlevering av masteroppgaven, og det som gjenstår er forord, sammendrag og konklusjonen. Så skal nok komme i havn med litt jobbing i helga, men det blir verdt det!
Kryss fingre og tær og strikkepinner for meg (og spis en is for meg på søttende mai - hipp hipp hurra!)

søndag 11. mai 2008

Er straks sterkere tilbake..

må bare levere inn masteroppgaven først - den skal være ferdig til helga!
Ha en fin pinse alle sammen!

fredag 2. mai 2008

Et svakt øyeblikk og et visakort...

kan fort bli liiitt dyrt! Arbeidsmoralen har vært litt svingende i dag, og i et svakt øyeblikk så var plutselig det her på vei i posten til Tromsø(bilder lånt fra 123knit.com):

3 x Arwetta ekstra fin merino - Purpur (1850) - 50 g ()
1 x New Zealand lammeuld - (117) - 100 g
1 x New Zealand lammeuld - Sort (102) - 100 g
1 x New Zealand lammeuld - Petrol (207) - 100 g
Hva det skal bli har jeg ingen formening om enda, gleeeder meg bare til å få det i posten!
God helg ønskes alle fra the office!