torsdag 26. februar 2009

39 uker på vei!

Ingen tegn til ankomst enda. Men mamma har det bra- litt mer energi og ikke mange plagene. Heimen er også nesten helt klar til ankomst, må bare få pakket fødebagen og vært på Fretex en tur først! Nå står det kanelsnurrer til heving på benken, bilder kommer når de er klare. :)

torsdag 19. februar 2009

Fredag den 13.

ble en LYKKEDAG!
Vi giftet oss på Tinghuset i Tromsø med bare nærmeste familie tilstede. Seremonien var kort, men samtidig veldig høytidelig og flott. Koste oss etterpå med god mat og (som vanlig) alt for mange kaker etterpå. Mange flotte presanger fikk vi også, selv om vi snøt dem for festen.. ;-)

onsdag 18. februar 2009

37+6 uker


De første permisjonsdagene er unnagjort, nå kan han bare komme! :)
Jordmorkontrollen i dag avslørte at lillemann har funnet ut at veien ut går nedover - hodet ligger godt festet nede i bekkenet! Jippi! Ellers så er alt fint - blodtrykk, urin, vekta så ok som den kan være i den 38.uka (+7-8kg), bekkenet ok så lenge eg ikke går langt/fort/i oppoverbakker. Skal ikke legge skjul på at eg gleder meg til han kommer ut no - gleder meg til å ha kroppen min i full funksjon igjen!

mandag 9. februar 2009

Uke 36+4


Venter i spenning no.. :)

søndag 1. februar 2009

Magen i uke 35+1


Glede oss vanvittig til at Lillegutt skal komme! Magen er stor, men ikke større enn at eg trives! :) Tru kem det er som bor inni der?!