søndag 26. juli 2009

Vi har funnet sommeren igjen!


Mamma og Odin har trillet fra Giæverbukta til Bukta idag, her er det sol og vindstille- deilig! :) Odin lufter tærne og smaker på gresset- i dag er det deilig å være liten.

fredag 17. juli 2009

Annonse

Vi ønsker å leie

  • 3-roms leilighet (70 m2+)
  • Med garasje/ carport /(parkering til bil)
  • I sentrum/ Sørtromsøya/ Fagereng/ Workinnmarka/ toppen av øya/ evt Tromsdalen
  • Umøblert
  • Ønsker god standard og litt bodplass. Om det er en liten veranda eller hageflekk er dette et pluss!

Vi røyker ikke, har ikke husdyr, er stille og fredelige folk og er sikre betalere. Ønsker innflytting fra 01.august, men kan være litt fleksible på dato. Pris etter standard.

Ta gjerne kontakt!

onsdag 15. juli 2009

TTTTT!

Ting Tar Tid for Tina for Tiden! Jeg er selvdiagnostisert med diagnosen søvnmangel, og gleeeder meg til gullet forhåpentligvis sover litt lengre sammenhengende på natta.. ;-) I natt testet jeg ut ørepropper, og det hjalp litt - jeg ligger nemlig og hører på hvert et pust gullet trekker, og da blir det jammen meg dårlig søvn.
Ellers så har vi det bra alle tre, klumpen vokser og vokser, jeg nyter finværet og papsen har begynt i nyjobben. Strikketøyet ligger og roper på meg, der har det forøvrig ligget leeenge. En rullegenser er nesten ferdig, mangler bare siste fellingen i halsen. Men for meg som er tv-strikker, så ble det brått slutt på strikkingen da tv-en forsvant ut av huset og ble borte i nesten 4 uker! Men nå er nytt tv-monster på plass og motivasjonen kommer snikende igjen!

Her kommer noen bilder fra Mallorcaferien jeg og Odin nylig var på - det var heeerlig! (legger ikke ut bilder av reisefølget vårt, det er ikke sikkert de vil bloggifiseres. Men vi hadde ei strålende uke sammen med de!)

Hotellet vårt -kjempefint og fredelig leilighetshotell direkte på stranda
To mammaer og to marsbebier på stranda!Nesten hele Alcudiabukta - 14km med herlig hvit strand og langgrunnt azurblått hav. Barnevennlig.Slækkern i skyggen, deilig å få lufta bleiestumpen!

mandag 6. juli 2009

Bzzz...


Odin har fått ei stor og ganske morsom flue på besøk i stua. Vi er hjemkommet fra varmere strøk og ulltøyet er igjen leita frem. Fyldigere rapport kommer når prinsen er i seng!

onsdag 1. juli 2009

Sol og varme


Odin sjekker ut damene på stranda, mens mamma nyter sola og varmen. Vi har tatt oss ei lita uke på Mallorca, pappa er hjemme og passer huset. Odin er den perfekte reisekamerat- nyter å få sprelle masse i bare bleien, smiler, sover og studerer denne nye verdenen. Vi hilser hjem og håper at alle har det bra- pappa, vi savner deg masse!