fredag 22. mai 2009

Bæresjalet igjen


De dagene hvor magen er litt plagsom og man ikke får sove og helst vil være bare på armen- ja de dagene er sjalet godt å ha! Vi har avlyst alle dagens planer og er bare hjemme og reparerer mage. Huset hadde trengt seg en vask, men det bryr vi oss ikke om idag! :) gleder oss til pappa kommer hjem i kveld- nå er det under to uker til han leverer avsluttende oppgave og alle hjerter gleder seg!

2 kommentarer:

khs sa...

Heia Tina!
Ser ut som han Odin koser seg i sjalet - håper magen blei bedre av litt nærhet og kos!
Tiril går i Flåklypa barnehage... Hadde egentlig bare hørt negative ting om den barnehagen før, men mye har endra seg der i det siste, og vi har ingenting vi skal klage på - bortsett fra at uteområdet kanskje kunne være litt lengre unna hovedveien. Ideelt sett ønske vi jo å ha ho i Tromsdalen barnehage som e rett oppfor oss her! I den, Fjellveien og Reinen barnehage e det nesten umulig å komme inn i. Ville prøvd noen av de andre som førstevalg..! Håpe du blei litt klokere =)

khs sa...

Ja, det e alltid greit å vite litt.. Vi visste nesten ingenting, men det gikk bra det også =) Om leiligheta e bra, så skal vi vel klare å se på et lån også! BAre gi mæ et lite vink, så kan æ booke en time for dåkker på en rådgiver her =)