søndag 1. mars 2009

Se- hun strikker!

Ja, det strikkes litt i heimen enda. Et lyseblått nøstebarnteppe er blitt til underveis, dette skal nok være med i bagen til sykehuset ja! Garnet stammer nok en gang fra http://www.123knit.com/, pinner i størrelse hest og oppskrifta står i nøstebarnboka. Enklere (og kjedeligere) kan det nok ikke bli! ;-)
En voksejakke er også blitt til. Hadde egentlig bestemt meg for ikke å strikke denne, men av en eller annen grunn så ble det sånn til allikevel. Garn fra den vanlige nettbutikken, brukte minste pinnestørrelse som står i nøstebarnboka hvor resten av oppskrifta også befinner seg. Den er mørkeblå med hvite kanter nederst på ermene, samt knapper med skilpadde på. Gleder meg til å ta den i bruk, og håper den varer leeenge! :-)

1 stykk hvit bukse er nå på pinnene, får se om jeg rekker å få den ferdig til lillemann kommer, for da skal den være en del av hjemreisesettet hans.
Men NÅ- er det Beck på tv og strikkepinnene som venter!

3 kommentarer:

gURo sa...

Det er så mye fint i nøstebarn boka. jakka og teppe ble kjempe finr, det er godt med ull til en nyfødt liten en. Ha ei kjempe fin uke:)

khs sa...

Fin jakke og fint teppe! Tiril reiste også hjem fra sykehuset i voksejakken =) Nøstebarnboka e jo nesten en bibel for strikkende småbarnsmødre.... Hadde vært kjempestas å fått en liten laban i hus, men vi skal no først kose oss med ho Tiril... Ho e jo så god, fortjene all kos og oppmerksomhet vi kan gi ho =)

khs sa...

Termin i dag!! =)Håpe det skjer (eller har skjedd) nåkka ganske så snart! Lykke til!