onsdag 16. desember 2009

En herre med vest

Eller var det bart? ;-) Det har faktisk forekommet litt strikking i hjemmet i det siste selv om bloggen ikke akkurat gjenspeiler det. Noe er julegaver (note to self: avfotograferes FØR innpakking!) og mesteparten er godt brukt allerede og ligger i kleskurven til rampen. Kanskje blir det blogget en gang? Men, her er èn ting som er avfotografert ihvertfall - ny nøstebarnvest er blitt til da den gamle begynte å bli noe kort i livet. Den hadde tross alt gjort sin misjon fra nyfødt og frem til nesten 9 måneder gammel!
De kalde fakta: Arwetta Extra Fine Merino fra favorittsjappa - 123knit.com, pinne nr4, 28 cm lengde på baksiden og nesten et helt nøste av garnet. Knapper er gjenbruk fra en mislykket voksejakke. Kjapt og greit!Odin er med på middagslaging.Litt skeptisk til nissemor som har flyttet inn på kjøkkenbenken. I og med at vi ikke skal være hos oss selv i jula har det vært lite juleforberedelser, men hjemmebakte rundstykker ligger i fryseren og venter på oss!

4 kommentarer:

Thorunn sa...

Flott vest og flott modell! :-D
Likte bloggen din også, første gang jeg er innom, men vil gjerne besøke deg flere ganger :-)
Ha en fortsatt fin før-julstid!

Endorfinlykke sa...

Den vesten er genial. Fikk lyst til å strikke en igjen selv nå! Minsta her fikk bare brukt den en måned før den havna på feil vaskeprogram...

Hønehuset sa...

Herlig liten gutt du har. Det er så morsomt å få med seg små milepæler.
God jul til dere også!

Ina sa...

Så fiin vest! Hvordan liker du merinogarnet fra 123knit? Jeg har ikke turt å bestille det ennå, men har vært fristet mange ganger.;) God jul i huset!!