mandag 25. februar 2008

Sliiiiten...

Åh..
Endelig hjemme! Opp og ut tidlig i mårrest, bort på Universitetet i snøkovet (ja, det er vinter i noen deler av landet enda.. sukk...). Inn på lesesalen, leseregneleseregne kinetikktakktikktakk.. Phuh, klokka er halv to, pakke sammen, grave frem bilen, kjøre JC hjem (heldiggrisen!), snu, kjøre tilbake til Breivika, inn i tunnellen, ut av tunnellen på andre siden, kjørekjøre - rundkjøring1, 2, blinkblink ned til jobb, parkere bil, springe gjennom Bohus og garnbutikk, plukke med et par tre nøster med deilig alpakka, springe ned på jobb.. Og der tar det jo heeelt av for tiden:

Koffer må ALLE dra på apoteket samtidig!?!

Jobber så kjapt vi bare klarer, men skal greie å holde en faglig forsvarlighet oppi det hele - det er IKKE som å handle på Rema1000 rett over gangen. Så vær så snill, ikke bli sint om du må vente litt, vi gjør som best vi kan.. Av og til vil eg gjøre som han Gordon Ramsay i Hell's kitchen - stenge hele sjappa og kaste alle kundene ut.. ;-)

Men er jo selvfølgelig ikke bare sorgen, er jo maaaange hyggelige og flirfulle kunder innimellom (som ho i dag som brøt sammen i latter da ho skjønte at tabletten mot soppinfeksjon i underlivet skulle inn i munnen, ikke inn der dere vet.. ;-)).

Og enda bedre ble det jo da jeg kom hjem kl 2030 og kjente lukta av ferdig Moussaka i leiligheta, ingenting slår den følelsen akkurat når man innser at man ikke behøver å lage middag i dag!

Men no e det sengetid for en sliten kropp, i mårra er det mer kinetikktakk og aerobic/BOSU på ettermiddagen. God natt! :-)
-T-

1 kommentar:

khs sa...

Livet som student kan jo være slitsomt, men når du bare skal jobbe kommer du sikkert til å savne den friheta man har som student.. Det gjør i allefall jeg når jeg ser bildet ditt fra lesesalen... =)