mandag 8. februar 2010

Barnehagetøy

To dager etter at avtalen med dagmammaen var i boks så lå brevet i postkassen - "Velkommen til Barnehagen!". Da var det bare å kaste seg rundt og gjøre om på planene - dagmamma, jobbstart, barnehageutstyr osvosv. Jeg er derfor hjemme enda ei uke med gullet, herlig! Neste uke parkeres han litt hos besteforeldrene og litt her, før pappaen tar over og guttene skal kose seg hjemme. Nå begynner gutten vår i barnehagen- hvor ble beibien vår av?! Vi er veldig glade for å ha fått plass til han, det er ikke så enkelt her i byen. Det er også en stabil ordning, og med de arbeidstidene vi har så blir det også korte dager på prinsen. Hurra! :-)
Men nå må barnehagetøy til. Jeg har strikket en Nøstebarndress i str 2 år, vi er rimelig sikre på at den passe fra nå og til nærmere 4 år for den er stooor.. Strikket med mørkeblå lammeull fra 123knit.com, veier i underkant av 300g. Litt ekstra lengde på armer og bein. Myk og god, passer perfekt under utedressen. Som dere ser på bildene så har vi fått *litt* snø her de siste dagene, så den er allerede testet ut.. ;-)

Knappene er kjøpt på Domus på Setermoen, treknapper med snømann på.

Nå er det votter som står på programmet - det er kjapp strikk det! (skal bare strikke flere par i slengen sånn at det kan suppleres ettersom de forsvinner.. ;-))

10 kommentarer:

khs sa...

Grattis med barnehageplass!! Herlig :) Hvor fikk han plass? Veldig fin dress også, den varer nok lenge :)

khs sa...

Nesten perfekt da!
Joda, formen e bedre, men det kommer dårlige daga innimellom... Frisk luft og litt aktivitet e med på å gjøre det bedre :) Og så hadde æ jo nye ski, så motivajonen va absolutt tilstede for å komme seg på tur..

Tina sa...

E det kvalme eller? Usj, minnes nån dårlige dager i begynnelsen, kan ikke helt forestille meg det sånn i maaange uke. Regna med at det va nyskian som sku te pers ja, eg e litt pingle så sånt står eg over. Bortover hold for meg. ;-) Er det flytting på tapeten for tida eller?

gURo sa...

kjempe fin barnehage dress :) Heldig doc e som har fått barnehageplass i byen, d e jammen meg ikke lett..

Håpe nu at d e nært te doc så doc slipp kjøring i rush trafikk :/

Ellers så går tia kjempe fort med de små, mens vente tia når man e gravid derimot ikke går serlig fort :p hihi..

gURo sa...

Så bra:) Doc e heldig da, vi hadde eldste gutten i barnehage på Gimle da æ va i praksis i vår, men fikk ikke plass nu i den her praksis perioden :(

Ja e enda i praksis fram te midten av mars, men har termin om 3 uke så æ blir mest sannsynlig te babyen kommer oxo tar æ ut fravær i siste uka..

khs sa...

Den dagmammaen dåkker hadde fått, kor holder ho til? Broren min treng nemlig dagmamma til sin gutt... Korsn fikk du kontakt med ho? Referanser el. l.? Kan ikke du sende mæ en mail på lillepia(at)gmail.com om du orke...

Hønehuset sa...

Så kanllfin dress! Har strikket fire dresser i lammeulla til 123knit, og er like fornøyd med alle sammen!

Unknown sa...

Skjønn litn glunt! Regne me han savne han onkel og ho tante i Kristiansand! ;-)

Fru Luna sa...

Hei hei :)
Ja jeg har studert jus, og skulle vært ferdig samtidig som mannen din faktisk. Fant et bilde av han lenger ned på siden din ;)
Var det du som bodde like bortenfor meg?

Hilsen Linda

Tina sa...

Verden er altså ganske liten! Ante ugler i mosen når jeg så alle de lovsamlingene, vi har som sagt ei god samling her selv. ;-)Han var ferdig med studiene i sommer og var heldig og fikk seg jobb her i byen, heldigvis. Leit å se at du plages med helsa og at du ikke fikk fullført. Livet er ikke alltid like greit. :-/
Vi bor like ved Joker på Dramsveien, så kjører forbi drømmefabrikken titt og ofte. ;-)