tirsdag 30. mars 2010

Siden sist

... har jeg avsluttet fødselspermisjonen og begynt i ny jobb - ny kjede, nytt arbeidssted og ikke minst ny sjef. Jeg storkoser meg i nyjobben, hurra!

... har Odin begynt i barnehagen. Bortsett fra litt barnehagesykdommer så har det gått kjempefint. Vi er ihvertfall veldig fornøyde med barnehagen.

... har tidsklemma innhentet meg litt, men strikkepinnene er nå igang igjen!

Lester til far i størrelse stooor

Votter til junior fra Strikk til Nøstebarn. Varmere enn all verdens Reimavotter. Strikket i Peruvian Highland Wool fra 123knit.com. Dette er forsøk nr 2, forsøk 1 viste at vanlig vaskeprogram og 50 grader er for meget.. *skylder fortsatt på ammetåka*

... har Odin fylt ett år! Vi feiret med nesten hele familien, det ble mange kaker og enda flere presanger. Vi er utrolig stolte over prinsen vår!

... har jeg fortsatt ikke klart å bestemme meg for ny pc - minipc, vanlig bærbar, sort, hvit? Blogger fungerer fortsatt ikke på den gamle og virusbefengte, og etter at jeg fikk meg ny telefon så får jeg ikke til å blogge fra den heller lengre..

... men nå tar vi påskeferie, glad påsk!

1 kommentar:

Ina sa...

Gratulere med ny jobb!! :) Og takk for komplimentet til Einar. Einar gikk ikke før han var 13 måneder, så ikke stress med Odin. Han går når han vil og er klar. Nyt tiden mens han holder seg på alle fire, det gjorde ikke vi nok, innser jeg nå.;) Ski til mannen hørtes ut som en god plan, koselig med tur sammen. Vi har vært oppe med skihytta i dag i fantastisk vær. Måtte alle påskedagene bli slik!! Fortsatt god påske! :D