fredag 18. juni 2010

Owls Owls Owls

Uglekjolen er ferdig. Måtte ha meg litt pausestrikk før jeg sluttfører Lilleprinsens Svøb, så da var det greit at mønster fra Pinnsvindesign og et hespe Duo Silke/Merino fra samme sted lå i en armlengdes avstand. Kjolen skulle være en gave, men bebisen blir en gutt, så da må vi finne på noe annet. ;-) (Bebisens mamma og pappa skal forresten gifte seg i vakre Italia til uka - all verdens lykkeønskninger sender vi dem!)
Kjolen er vakker, garnet er myyykt og prosjektet er enkelt. Den havner i gaveskuffen enn så lenge.

Er nesten ferdig med ytterborden på det hersens Svøbet - kan hende det blir flere pausestrikk innimellom, for det er en laaang vei igjen rundt... ;-) Nå må jeg fortsette på helgevasken - den har vært forsømt over flere helger nå så det trengs!

God helg!

9 kommentarer:

Kelsina sa...

Nydelig kjole.

Hønehuset sa...

Å, den er så nyyydelig, jeg hadde denne til vesla mi, brukte den i 2 år, først som kjole, deretter som tunika/genser. Den er bare så flott!!! Og din ble nyydelig i rosa. Hjerteknusende nydelig!
Sjønner godt du sliter med å få ferdig teppet, husker selv jeg slet med motivasjonen på de to siste midtbordene og de to første ytterbord-sidene. Men, du verden så lekkert det er når det er ferdig!!

khs sa...

Finfinfin!!!
Nydelig farge også!

Monstermønster sa...

Nydelig! Snuppa her har den i en rødfarge, strikket av mormoren, og jeg digger den rått. Den er superfin på, så det blir en fin gave til den som en gang får den.

Rigmor sa...

kjempe fin kjole!!! Og lykke til med resten av svøpet. Og ha en flott helg!

Petunia sa...

Virkelig lekkert! Nesten som man kunne ønske man hadde en liten tulle og ta den på. Men jeg har bare sønner... Må nok vente på barnebarna!

gURo sa...

Nyyydelig kjole :D

Unknown sa...

Nyyydelig kjole

Bente sa...

Å, så nydelig! Superdelikat farge. Kanskje jeg må strikke en slik til den lille frøkna i magen min? :-)