torsdag 3. juli 2008

Millionfisken

Den skal jeg fange i helga!
Om festivalen
Millionfisken-festivalen er en del av Sommer i Salangen-arrangementet og er bygget opp rundt fiskekonkurransen Millionfisken. Konkurransen så livets lys i 2007 og har kommet for å bli.
Som navnet tilsier, så er fiskekonkurransen i hovedsak en jakt på én spesiell merket fisk - nemlig en sjøørret som gir kr 1 000 000,- i premie til den heldige fisker. Men det er selvfølgelig mange andre merkede fisker og mange andre flotte premier også.
I tillegg er det mange andre flotte aktiviteter som foregår på festivalområdet og i kommunen forøvrig. Det vil være tilbud både for fiskere og for landkrabber, med eller uten “haill”, for store og for små og for de midt imellom. Og som seg hør og bør, er det selvfølgelig også festivalfest på området!


Jeg og Bestefar var med i fjor, og i år stiller vi jammen meg opp igjen også. Siden vi ikke fikk fisken da, så MÅ jo oddsene være større i år enn i fjor! ;-) Resten av familien er busy med arrangeringen og JC tar seg ei frihelg hjemme i Tromsø, så meg og Bestefar it is! Ikke er jeg en ivrig fisker eller noe, men når det er fint vær over Sagfjorden, så er det det vakreste sted på jord. Å ligge i båten og dubbe med sluken ute midt på fjorden under slike forhold - det er bare heeelt perfekt!


www.millionfisken.com

Ingen kommentarer: